Hvor bør jeg bo ved Frederiksberg, DK?

I 2018 har vi 426 feriehus du kan velge blant i nærheten av Frederiksberg. Med blant annet 392 leiligheter og 19 hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Frederiksberg finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Frederiksberg?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Frederiksberg. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Peter Bangs Vej stasjon: 451 ferieboliger
 • Grøndal stasjon: 450 ferieboliger
 • Flintholm stasjon: 451 ferieboliger
 • Frederiksberg Garden: 435 ferieboliger
 • Frederiksberg Hospital: 435 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Frederiksberg på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie leiligheter i Frederiksberg?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 392 leiligheter i Frederiksberg. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Frederiksberg, finner du:

 • Hus: 19 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 10 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg leie en feriebolig i sentrum i Frederiksberg?

Absolutt! Homeaway har 43 ferieboliger i sentrum til leie i Frederiksberg. Du har også mange andre muligheter i Frederiksberg og omegn, som:

 • På en golfresort: 24 ferieboliger
 • Ved vannet: 21 ferieboliger
 • På stranden: 17 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med anbefales for familier i Frederiksberg?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med anbefales for familier for deg blant alle de 72 ferieboligene med anbefales for familier vi har i Frederiksberg. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Besøkende elsker Frederiksberg for sin romantiske stemning

  Reis til Frederiksberg og lei en feriebolig og opplev stedet på sitt aller beste. Byen er kjent for den hyggelige lokalbefolkningen og de romantiske omgivelsene, og i tillegg kan du nyte flotte sykkelstier, hyggelige kaféer og flotte restauranter når du reiser hit. Tivoli og Strøget er bare to av stedene du ikke bør gå glipp av når du er i området. En feriebolig kan gjøre oppholdet ditt komplett. Mange av boligene har både kjøkken og vaskerom.

  Attraksjoner i og rundt Frederiksberg

  Besøker du Frederiksberg for første gang, og lurer på hva du bør se? Ta med deg barna til Tivoli, København dyrehave og Vesterbro basseng. Besøkende som er på leting etter kulturelle opplevelser i nærheten, kan ta turen til Rådhusplassen og Rundetårn eller få en lærerik kveld ved å dra til Ny Carlsberg Glyptotek eller Danmarks nasjonalmuseum. Utnytt den flotte naturen og ta en tur til Havnebadet Islands Brygge og Charlottenlund strandpark, eller til Hjortepark hvis du foretrekker grønne områder fremfor strender. Ta en shoppingtur til Strøget, Nyhavn og City2 kjøpesenter. Kai til DFDS kanalturer og Karlstrup Kalkgrav er et par av stedene du bør besøke hvis du er på jakt etter morsomme aktiviteter. Andre steder du bør få med deg når du er i området, er Christiansborg slott, Thorvaldsens Museum og Rosenborg slott.