Guide til reisemålet

Velg en feriebolig for turen din til Augerolles

Parkene og de vakre omgivelsene gjør Augerolles så innbydende for sine besøkende. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. En feriebolig kan gjøre oppholdet ditt komplett. Mange av boligene har både kjøkken og vaskerom.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Augerolles

Leter du etter severdigheter å utforske under oppholdet ditt? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og opplev alt Augerolles har å by på. Dette er noen av de mest populære attraksjonene å se, som alle ligger mindre enn 50 kilometer fra sentrum av byen:

 • Beal fjellpass (13,6 km)
 • Prabouré (26,3 km)
Natur

Få flotte naturopplevelser i Augerolles

Uansett om du er en eventyrlysten reisende, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, er Augerolles det perfekte reisemål. Her er noen av områdets mest bemerkelsesverdige severdigheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

 • La Catiche du Lac d'Aubusson d'Auvergne (3,5 km)
 • Parc Naturel Régional Livradois-Forez (16,8 km)
Transport

Transport i og rundt Augerolles

Fly til Clermont-Ferrand (CFE-Clermont-Ferrand - Auvergne internasjonale flyplass), den nærmeste flyplassen, som ligger 36,1 km fra sentrum av byen.

Hvor bør jeg bo ved Augerolles, FR?

I 2019 har vi 65 feriehus du kan velge blant i nærheten av Augerolles. Med blant annet 33 Hus og 10 Hytter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Augerolles finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Augerolles?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Augerolles. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Beal fjellpass: 142 ferieboliger
 • Eglise de Mailhat: 270 ferieboliger
 • Chateau de Ravel: 253 ferieboliger
 • Lezoux Seychalles-Moissat stasjon: 259 ferieboliger
 • Chabreloche Courpiere stasjon: 161 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Augerolles på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Augerolles?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 33 Hus i Augerolles. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Augerolles, finner du:

 • Hytter: 10 selvforsynte ferieboliger
 • Sommerhus: 10 selvforsynte ferieboliger
 • Bungalower: 10 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Skihytter og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Augerolles?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 14 ferieboligene med basseng vi har i Augerolles. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.