AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Guide til reisemålet

Disneyland® Paris og området rundt venter på deg med sin romantiske stemning

Nyt områdets jazz, opera og teatre med en feriebolig i Disneyland® Paris som base. De romantiske omgivelsene er noe av det besøkende setter stor pris på. Videre imponerer byen med en fornøyelsespark og spennende butikker. Disneyland® Paris og Centre Commercial les Arcades er bare to av stedene du ikke bør gå glipp av når du er i området. En feriebolig kan gjøre oppholdet ditt komplett. Mange av boligene har både kjøkken og vaskerom.

Aktiviteter

Sightseeing i og rundt Disneyland® Paris

Håper du på å finne severdigheter å utforske når du er i byen? Ta en tur ut fra ferieboligen og utforsk alt det som gjør Disneyland® Paris så unikt. Her er noen av de mest populære attraksjonene å se, som alle ligger mindre enn 50 kilometer fra sentrum av byen:

 • Disneyland® Paris (0,3 km)
 • Aquarium Sea Life Paris (2 km)
 • Golf Disneyland® Paris (2,6 km)
 • Davy Crockett Adventure (4,9 km)
 • Bussy-Guermantes golfbane (6 km)
 • Brie golfklubb (12 km)
Natur

Opplev den fantastiske naturen i Disneyland® Paris

Uansett om du er ute etter et ordentlig eventyr, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, vil du få den perfekte ferien i Disneyland® Paris. Her er bare noen av områdets mest bemerkelsesverdige severdigheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

 • Parc des Buttes Chaumont (29,5 km)
 • Jardin des Plantes (31,6 km)
 • Luxembourg-hagen (32,8 km)
 • Parc Monceau (34,8 km)
 • Champ de Mars (35,9 km)
 • Davy Crockett Adventure (4,9 km)
Transport

Å komme seg til og rundt i Disneyland® Paris

Flyplassen som ligger nærmest er Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle). Herfra er det bare 21,4 km til sentrum. Dersom du ikke finner et fly som passer reiseplanene dine, er det også mulig å fly til Paris (ORY-Orly), som ligger 34,5 km unna.

Dersom du foretrekker å ta tog, er Marne la Vallée-Chessy stasjon, Val d'Europe stasjon og Paris Les Champs-Forts stasjon hovedstasjonene i byen. Kom deg rundt i Disneyland® Paris ved å ta metro fra Bussy-Saint-Georges RER-stasjon, Lognes RER-stasjon eller Noisiel RER-stasjon.

Hvor bør jeg bo ved Disneyland® Paris, Chessy?

I 2020 har vi 2 729 feriehus du kan velge blant i nærheten av Disneyland® Paris. Med blant annet 345 Hus og 2 092 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av Disneyland® Paris finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus nær Disneyland® Paris?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 345 Hus nær Disneyland® Paris. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Disneyland® Paris, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 2 092 ferieboliger
 • Villaer: 19 ferieboliger
 • Sommerhus: 19 ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Er det mulig å finne en feriebolig med basseng nær Disneyland® Paris?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med basseng blant de 112 ferieboligene med basseng vi har nær Disneyland® Paris. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

  Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Disneyland® Paris?

  Ja, Homeaway har et utvalg av 2 729 ferieboliger med onlinebooking og 1 569 med øyeblikkelig bekreftelse nær Disneyland® Paris. Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Disneyland® Paris!