Guide til reisemålet

Dra til Panormos med sin småbystemning

Nyt blant annet kultur når du drar til Panormos. Det avslappende mijøet er også noe de som reiser hit setter pris på. Byen kan dessuten by på sightseeingmuligheter, sjøutsikt og spennende guidede turer. Med en feriebolig vil du føle deg hjemme også mens du er på ferie. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og utendørs grill, slik at du kan lage god mat hjemme.

Vær

Gjennomsnittsværet for ulike sesonger i Panormos

Dersom du har lyst å gjøre aktiviteter som passer best i varmt vær, er august, juli, juni og september de varmeste månedene, med en gjennomsnittstemperatur på 28 grader.

Natur

Få flotte naturopplevelser i Panormos

Uansett om du er ute etter et ordentlig eventyr, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, er Panormos et ypperlig sted å reise. Dette er noen av områdets mest iøynefallende naturopplevelser, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Spilies-stranden (4,4 km)
  • Melidoni Cave (5,1 km)
  • Town Beach (18 km)
  • Sfendoni-grotten (19 km)
  • Réthymno kommunale hage (20,2 km)
  • Mount Ida (22,7 km)
Transport

Transportmuligheter i og rundt Panormos

Flyplassen som ligger nærmest er Heraklion (HER-Nikos Kazantzakis). Herfra er det bare 45,1 km til sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Panormos, GR?

I 2019 har vi 947 feriehus du kan velge blant i nærheten av Panormos. Med blant annet 628 Villaer og 161 Hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Panormos finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Villaer i Panormos?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 628 Villaer i Panormos. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Panormos, finner du:

  • Hus: 161 selvforsynte ferieboliger
  • Leiligheter/sameie: 119 selvforsynte ferieboliger
  • Bungalower: 23 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Panormos?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 799 ferieboligene med basseng vi har i Panormos. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.