Hvor bør jeg bo ved Gava, ES?

I 2018 har vi 2 344 feriehus du kan velge blant i nærheten av Gava. Med blant annet 1 855 leiligheter og 225 hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Gava finner du på HomeAway.

Hvilket område er best å bo i når man reiser til Gava?

Uansett om du reiser alene eller sammen med venner og familie, så har vi samlet en liste over områdene i Gava med det største utvalget av ferieboliger – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Det gotiske kvarteret: 1 749 ferieboliger
 • Barceloneta: 708 ferieboliger
 • Poblenou: 406 ferieboliger
 • Diagonal Mar i el Front Maritim del Poblenou: 274 ferieboliger
 • El Born: 1 205 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du vil se utvalget vi har av ferieboliger i andre områder.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Gava?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Gava. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Barcelona Gava stasjon: 6 291 ferieboliger
 • Parc Arqueològic Mines de Gavà: 6 299 ferieboliger
 • Las Ramblas: 5 395 ferieboliger
 • Parc de l'Espanya Industrial: 5 541 ferieboliger
 • Placa Cap de la Vila: 2 269 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Gava på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie leiligheter i Gava?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 1 855 leiligheter i Gava. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Gava, finner du:

 • Hus: 225 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 195 selvforsynte ferieboliger
 • Gods: 5 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som gårdshus og mye annet.

Kan jeg leie en feriebolig på en golfresort i Gava?

Absolutt! Homeaway har 568 ferieboliger på en golfresort til leie i Gava. Du har også mange andre muligheter i Gava og omegn, som:

 • I sentrum: 468 ferieboliger
 • På stranden: 460 ferieboliger
 • I en landsby: 214 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med sauna i Gava?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med sauna for deg blant alle de 15 ferieboligene med sauna vi har i Gava. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Nyt Gava med vakre strender og flotte omgivelser

  Sjøen og strendene er noe av det som gjør Gava til et utrolig vakkert sted. Den bortgjemte beliggenheten og det avslappende mijøet er veldig populært blant byens besøkende. Videre har byen dessuten både flotte restauranter og campingmuligheter. Noen av toppattraksjonene i området er Casa Batllo, Palau de la Musica Catalana og Sagrada Familia. En feriebolig kan gjøre oppholdet ditt komplett. Mange av boligene har både kjøkken og vaskerom.

  Attraksjoner i og rundt Gava

  Lurer du på hva du bør se når du besøker Gava? Ta med deg barna til Parc de Cervantes, La Masia og Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya. Besøkende som er på leting etter kulturelle opplevelser i nærheten, kan ta turen til Casa Batllo og Sagrada Familia eller få en lærerik kveld ved å dra til Palau de la Musica Catalana eller Klosteret i Pedralbes. Dra til Gava-stranden for en herlig dag på stranda, eller dra til Garraf naturpark for en vakker naturopplevelse. Du kan ta en runde shopping på Las Ramblas. Har du lyst å oppleve en kamp eller et arrangement? Da bør du kjøpe billetter til Camp Nou. Port Olimpic, Torreblanca park og Parc del Mirador del Migdia er noen av stedene i området med morsomme aktiviteter. Andre steder du bør få med deg når du er i området, er Fira Barcelona, Catalonia nasjonale kunstmuseum og Den magiske fontenen i Montjuic.