Finn sted – Royal Kahili

Hvor bør jeg bo ved Royal Kahili, Holualoa?

I 2019 har vi 33 feriehus du kan velge blant i nærheten av Royal Kahili. Med blant annet 3 Hus og 30 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Royal Kahili finner du på HomeAway.

Hvilket er det beste området å bo i nær Royal Kahili?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær Royal Kahili – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

  • Keauhou: 1 825 ferieboliger
  • Opihihale: 141 ferieboliger
  • Kona Palisades: 183 ferieboliger
  • Kahaluu Bay: 698 ferieboliger
  • Alii Heights: 206 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Hus nær Royal Kahili?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 3 Hus nær Royal Kahili. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Royal Kahili, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 30 ferieboliger

Er det mulig å finne en feriebolig med basseng nær Royal Kahili?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med basseng blant de 30 ferieboligene med basseng vi har nær Royal Kahili. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

    Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Royal Kahili?

    Ja, Homeaway har et utvalg av 33 ferieboliger med onlinebooking og 25 med øyeblikkelig bekreftelse nær Royal Kahili. Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Royal Kahili!