Guide til reisemålet

Finn den perfekte ferieboligen for turen din til Mirandol-Bourgnounac

Opplev den unike karakteren til Mirandol-Bourgnounac ved å bo i en feriebolig. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. Chateau de Najac og Toulouse-Lautrec-museet er bare to av stedene du ikke bør gå glipp av når du er i området. Uansett om du planlegger ferietur med familien, venner eller kjæresten, har HomeAway et stort utvalg av ferieboliger. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og adskilt spiseområde, så her ligger alt til rette for å ha det koselig sammen.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Mirandol-Bourgnounac

Håper du på å finne severdigheter å utforske i området? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og utforsk alt det som er så gøy med Mirandol-Bourgnounac. Her er noen av de mest populære attraksjonene å besøke, som alle ligger mindre enn 50 kilometer unna sentrum:

 • Cap'Découverte (14,2 km)
 • Albi golfbane (23,3 km)
 • Circuit d'Albi (26 km)
Transport

Å komme seg til og rundt i Mirandol-Bourgnounac

Flyplassen som ligger nærmest er Rodez (RDZ-Marcillac). Herfra er det bare 38,4 km til sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Mirandol-Bourgnounac, FR?

I 2019 har vi 175 feriehus du kan velge blant i nærheten av Mirandol-Bourgnounac. Med blant annet 74 Hus og 6 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av Mirandol-Bourgnounac finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Mirandol-Bourgnounac?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Mirandol-Bourgnounac. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Toulouse-Lautrec-museet: 544 ferieboliger
 • Gamlebyen i Albi: 544 ferieboliger
 • Philadelphus Thomas naturhistorisk museum: 637 ferieboliger
 • Tanus stasjon: 426 ferieboliger
 • Chateau du Bosc: 306 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Mirandol-Bourgnounac på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Mirandol-Bourgnounac?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 74 Hus i Mirandol-Bourgnounac. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Mirandol-Bourgnounac, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 6 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 6 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 37 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Mirandol-Bourgnounac?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 104 ferieboligene med basseng vi har i Mirandol-Bourgnounac. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.