AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Guide til reisemålet

Book en feriebolig for turen din til Roma

Oppdag den unike sjarmen til Roma med en privat feriebolig som utgangspunkt. Byen er særlig populær for spennende butikker og flotte restauranter. Mange av ferieboligene har uteområde, separat spiseområde og fullt utstyrt kjøkken - perfekt for de som vil tilbrede deilige måltider hjemme.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Roma

Har du lyst å finne attraksjoner å besøke i byen? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og opplev alt det som gjør Roma så unikt. Her er noen av de mest populære attraksjonene å utforske, som alle ligger under 5 mil fra sentrum av byen:

  • Belgrade Lakes golf (6,1 km)
  • Titcomb Mountain skiområde (24 km)
  • Augusta Country Club (27,9 km)
Natur

Få flotte naturopplevelser i Roma

Uansett om du er ute etter et ordentlig eventyr, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, vil ikke Roma skuffe deg. Dette er et par av områdets mest iøynefallende naturopplevelser, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Augusta Mill Park (29,5 km)
  • Kennebec River Rail Trail (30,5 km)
Transport

Hvordan komme seg til og rundt i Roma

Flyplassen som ligger nærmest er Waterville, Maine (WVL-Robert Lafleur). Herfra er det bare 17 km til sentrum. Dersom du ikke finner et passende fly, kan du vurdere å fly til Augusta, Maine (AUG-Augusta State), som ligger 29,5 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Roma, ME, US?

I 2020 har vi 91 feriehus du kan velge blant i nærheten av Roma. Med blant annet 46 Hytter og 46 Sommerhus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Roma finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hytter i Roma?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 46 Hytter i Roma. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Roma, finner du:

  • Sommerhus: 46 selvforsynte ferieboliger
  • Hus: 44 selvforsynte ferieboliger
  • Bungalower: 46 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Roma?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 3 ferieboligene med basseng vi har i Roma. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.