Hvor bør jeg bo ved Curaçao?

I 2018 har vi 575 feriehus du kan velge blant i nærheten av Curaçao. Med blant annet 227 Villaer og 213 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Curaçao finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære reisemålene i Curaçao?

Det finnes mange flotte steder å besøke i Curaçao, enten du skal på lang ferie eller bare vil ta en helgetur. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære reisemålene de følgende:

 • Sea Aquarium: 506 ferieboliger
 • Julianadorp: 21 ferieboliger
 • Blue Bay Village: 52 ferieboliger
 • Jan Thiel-stranden: 501 ferieboliger
 • Curacao-museet: 531 ferieboliger

HomeAway gir deg muligheten til å oppdage mange andre populære reisemål i Curaçao! Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger på andre populære reisemål.

Hvilke er de viktigste byene man bør oppleve i Curaçao?

Uansett om du reiser alene eller sammen med venner og familie, så har vi samlet en liste over byene i Curaçao med det største utvalget av ferieboliger – midt i blinken for det perfekte urbane avbrekket!

 • Willemstad: 509 ferieboliger
 • Sint Michiel: 504 ferieboliger
 • Jan Thiel: 408 ferieboliger
 • Brievengat: 423 ferieboliger
 • Jan Kok: 247 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du vil se utvalget vi har av ferieboliger i andre byer.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Curaçao?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder å besøke i Curaçao. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av, om det så er en lang ferie eller bare en helgetur, de følgende:

 • Sea Aquarium: 506 ferieboliger
 • Jan Thiel-stranden: 501 ferieboliger
 • Curacao-museet: 531 ferieboliger
 • Mikve Israel-Emanuel synagoge: 528 ferieboliger
 • Guvernørens palass: 531 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Curaçao på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bare skriv inn reisemålet du vil til i søkefeltet vårt, så får du frem en rekke ferieboliger som burde friste.

Ferie i Curacao

Curacao er en perle av en øy i det karibiske hav. Her kan du nyte livet ved bare å slappe av eller ved å oppleve den vakre naturen og de trivelige menneskene. Friheten du har når du bor i en feriebolig er unik. Da kan du selv planlegge oppholdet ditt akkurat som du vil. Klimaet på Curacao er behagelig og stabilt og legger til rette for å virkelig nyte badelivet.

Curacaos beliggenhet og historie

Den tidligere nederlandske kolonien Curacao ligger utenfor kysten av Venezuela og er den største og folkerikeste av ABC-øyene (Aruba, Bonaire og Curaçao.) Curacao har oppnådd autonomi under Nederland og her snakkes mange språk, både engelsk, spansk, nederlandsk, papiamento og andre kreolspråk. Kolonihistorien har satt sitt helt spesielle preg på øyen som må sies å være frodig både hva gjelder natur og kultur.

Severdigheter i Curacao

Den fascinerende kolonihistorien kombinert med den idylliske naturen gjør at Curacao har noe for enhver smak. Hovedstaden Willemstad står på UNESCOs verdensarv-liste på grunn av sin unike arkitektur. Er man først på Curacao, kan det også være fristende å besøke det tradisjonsrike destilleriet der den kjente likøren Blue Curaçao kommer fra. Navnet på denne intenst blå sitruslikøren kommer antagelig av den vakre fargen på havet rundt øyen, og en tur på stranden hører med når du leier en feriebolig på Curacao.

Fritidsmuligheter i Curacao

Curacao har ikke bare mange fine strender, men også overflod av spektakulære korallrev med supre muligheter for dykking og snorkling. Nasjonalparken Christoffel Park nord på øyen byr på utrolige naturopplevelser. Mulighetene for å dra på arrangerte turer og båtturer er også gode. Curacao er dessuten kjent for et av de største og flotteste karnevalene i Karibia. Ta livet med ro og legg planer for ferien etter hvert når du bor i feriebolig!