Guide til reisemålet

Finn den perfekte ferieboligen for turen din til Villalier

Oppdag den unike sjarmen til Villalier med en privat feriebolig som utgangspunkt. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. Dersom du ser etter et overnattingssted med rikelig med plass til å gjøre hyggelige ting med med venner og familie, har HomeAway mye å velge i. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken og fasiliteter for å vaske klær - perfekt når mange skal reise sammen.

Natur

Opplev den fantastiske naturen i Villalier

Uansett om du ser etter morsomme utendørsaktiviteter, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, vil ikke Villalier skuffe deg. Dette er et par av områdets mest praktfulle særegenheter, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

 • Cabrespine-hulen (11,5 km)
 • La Curiosite de L'Auriol (23,1 km)
 • Les Gorges de la Cesse (25,4 km)
Transport

Hvordan komme seg til og rundt i Villalier

Flyplassen som ligger nærmest er Carcassonne (CCF-Pays Cathare). Den ligger 9,9 km unna sentrum. Dersom du ikke finner et fly som passer reiseplanene dine, kan du bestille fly til Castres (DCM-Mazamet), som ligger 35,1 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Villalier, FR?

I 2019 har vi 626 feriehus du kan velge blant i nærheten av Villalier. Med blant annet 226 Hus og 195 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Villalier finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Villalier?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Villalier. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Carcassonne stasjon: 1 268 ferieboliger
 • Slottet i Lastours: 1 174 ferieboliger
 • Verzeille stasjon: 1 212 ferieboliger
 • Fabrezan-tårnet: 1 643 ferieboliger
 • St. Julians og St. Basils kirke: 1 578 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Villalier på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Villalier?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 226 Hus i Villalier. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Villalier, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 195 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 69 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 67 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Villalier?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 274 ferieboligene med basseng vi har i Villalier. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.