Hvor bør jeg bo ved Arbat, Moskva?

I 2018 har vi 225 feriehus du kan velge blant i nærheten av Arbat. Med blant annet 224 Ettromsleiligheter og 224 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Arbat finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Arbat?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Arbat. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Gogol-huset: 777 ferieboliger
  • Chaliapin House Museum: 783 ferieboliger
  • Pusjkins hus og museum på Arbat: 792 ferieboliger
  • Vakhtangova-teateret: 772 ferieboliger
  • Utenriksdepartementet: 773 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Arbat på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Ettromsleiligheter i Arbat?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 224 Ettromsleiligheter i Arbat. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Arbat, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 224 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Arbat?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 217 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Arbat. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.