Hvor bør jeg bo ved Provinsen Novara, IT?

I 2019 har vi 422 feriehus du kan velge blant i nærheten av Provinsen Novara. Med blant annet 214 Ettromsleiligheter og 214 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av Provinsen Novara finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære reisemålene i Provinsen Novara?

Det finnes mange flotte steder å besøke i Provinsen Novara, enten du skal på lang ferie eller bare vil ta en helgetur. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære reisemålene de følgende:

 • Orta-sjøen: 1 309 ferieboliger
 • Borgomanero: 610 ferieboliger
 • Meina: 1 173 ferieboliger
 • Novara: 22 ferieboliger
 • Maggiora: 436 ferieboliger

HomeAway gir deg muligheten til å oppdage mange andre populære reisemål i Provinsen Novara! Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger på andre populære reisemål.

Hvilke er de viktigste byene man bør oppleve i Provinsen Novara?

Uansett om du reiser alene eller sammen med venner og familie, så har vi samlet en liste over byene i Provinsen Novara med det største utvalget av ferieboliger – midt i blinken for det perfekte urbane avbrekket!

 • Borgomanero: 610 ferieboliger
 • Meina: 1 173 ferieboliger
 • Novara: 22 ferieboliger
 • Maggiora: 436 ferieboliger
 • Arona: 1 025 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du vil se utvalget vi har av ferieboliger i andre byer.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Provinsen Novara?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder å besøke i Provinsen Novara. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av, om det så er en lang ferie eller bare en helgetur, de følgende:

 • Casalino Ponzana stasjon: 57 ferieboliger
 • Visconteo-Sforzesco slott: 119 ferieboliger
 • Romagnano Sesia stasjon: 870 ferieboliger
 • Oleggio stasjon: 755 ferieboliger
 • Cabrino Plaza: 120 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Provinsen Novara på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bare skriv inn reisemålet du vil til i søkefeltet vårt, så får du frem en rekke ferieboliger som burde friste.

Ferie i Novara

Ta med deg dine nærmeste, og tilbring en uke eller to i nytelsens navn i et deilige, italiensk landskap. Lei et feriehus i Novara, og bær frukter av total frihet. Med feriehus her, er det helt og holdent opp til deg hvordan din ferie skal se ut.

Novaras beliggenhet

Novara er en makeløs by. Mest sannsynlig etterlates du stum, etter å ha lagt dine øyne på dette kunstverket av en by. Novara ligger i Piemonte-regionen, omtrent 50 km nordvest for Milano. Med godt over 100 000 innbyggere er det den nest største i Piemonte-distriktet, men holder likevel på en viss sjarm som en ikke altfor stor by. Byen er i tillegg usedvanlig gammel, og du kan finne rester av infrastruktur fra romertiden. Det anbefales på det varmeste å leie feriehus her.

Severdigheter i Novara

Midt i byen, rager en gedigen kuppel som tilhører den storslåtte basilikaen, ved navn San Gaudenzio. Med en 121 meter høy kuppel, er dette en basilika som er garantert å stjele pusten fra deg. Når du er ferdig med å måpe over San Gaudenzio, kan du forflytte deg til Novarakatedralen, som er senter for det religiøse livet i Novara, og som har blitt tegnet av samme person som tegnet San Gaudenzio, Alessandro Antonelli. Når du leier feriehus i Novara, vil du merke at bare det å traske mellom tusentalls med små, hyggelige torg, gjør ferien til en suksess av de sjeldne.

Fritidsmuligheter i Novara

Med feriehus i Novara, har du et utmerket utgangspunkt til å få noen svært gode kulturopplevelser. Det finnes flere årlige arrangementer, festivaler og feiringer, som alle kan være verdt å få med seg. Området rundt Novara innbyr også til sykkelturer, og det er enkelt og greit å få leid seg en dugelig sykkel til å frakte deg rundt om i et herlig landskap.