Guide til reisemålet

Book en feriebolig for turen din til Sainte-Féréole

Oppdag den unike sjarmen til Sainte-Féréole med en privat feriebolig som utgangspunkt. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. Uansett om du skal på tur med familien, kjæresten eller venner, kan dere leie en feriebolig og få en avslappende tur med tilgang til fasiliteter som fullt utstyrt kjøkken og vaskemaskin.

Natur

Opplev den fantastiske naturen i Sainte-Féréole

Uansett om du er en ekte friluftsentusiast, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, vil du få den perfekte ferien i Sainte-Féréole. Dette er et par av områdets mest iøynefallende særegenheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Gimel-fallene (22,1 km)
  • Vezere Valley (44,1 km)
Transport

Hvordan komme seg til og rundt i Sainte-Féréole

Flyplassen som ligger nærmest er Brive-la-Gaillarde (BVE – Brive – Vallée de la Dordogne). Den ligger 12,8 km unna sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Sainte-Féréole, FR?

I 2019 har vi 155 feriehus du kan velge blant i nærheten av Sainte-Féréole. Med blant annet 61 Hus og 22 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Sainte-Féréole finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Sainte-Féréole?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Sainte-Féréole. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Allassac stasjon: 588 ferieboliger
  • Brive-la-Gaillarde stasjon: 899 ferieboliger
  • Vigeois stasjon: 301 ferieboliger
  • Vayrac Saint-Denis-lès-Martel stasjon: 952 ferieboliger
  • Musée du cloître André Mazyerie: 312 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Sainte-Féréole på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Sainte-Féréole?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 61 Hus i Sainte-Féréole. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Sainte-Féréole, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 22 selvforsynte ferieboliger
  • Villaer: 5 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 22 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Sainte-Féréole?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 68 ferieboligene med basseng vi har i Sainte-Féréole. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.