Hvor bør jeg bo ved Sicilia, IT?

I 2019 har vi 19 181 feriehus du kan velge blant i nærheten av Sicilia. Med blant annet 7 946 Ettromsleiligheter og 7 893 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Sicilia finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære reisemålene i Sicilia?

Det finnes mange flotte steder å besøke i Sicilia, enten du skal på lang ferie eller bare vil ta en helgetur. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære reisemålene de følgende:

 • Cefalu: 1 098 ferieboliger
 • Siracusa: 2 400 ferieboliger
 • Campofelice di Roccella: 1 010 ferieboliger
 • Taormina: 1 729 ferieboliger
 • Palermo: 2 140 ferieboliger

HomeAway gir deg muligheten til å oppdage mange andre populære reisemål i Sicilia! Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger på andre populære reisemål.

Hvilke er de viktigste byene man bør oppleve i Sicilia?

Uansett om du reiser alene eller sammen med venner og familie, så har vi samlet en liste over byene i Sicilia med det største utvalget av ferieboliger – midt i blinken for det perfekte urbane avbrekket!

 • Cefalu: 1 098 ferieboliger
 • Siracusa: 2 400 ferieboliger
 • Campofelice di Roccella: 1 010 ferieboliger
 • Taormina: 1 729 ferieboliger
 • Palermo: 2 140 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du vil se utvalget vi har av ferieboliger i andre byer.

Er det mulig å finne ferieboliger i nærheten når jeg flyr til Sicilia?

Ja, selvfølgelig! Utleierne våre tilbyr et stort utvalg av selvforsynte ferieboliger nær flyplassene. Blant flyplassene med et bredt utvalg av selvforsynte ferieboliger i Sicilia, finner du:

 • Lampedusa (LMP): 80 selvforsynte ferieboliger
 • Marsala (QMR): 1 175 selvforsynte ferieboliger
 • Messina (QME): 419 selvforsynte ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du leter etter ferieboliger i nærheten av andre flyplasser.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Sicilia?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder å besøke i Sicilia. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av, om det så er en lang ferie eller bare en helgetur, de følgende:

 • Porta Messina: 2 263 ferieboliger
 • Sentralbiblioteket i Sicila-regionen: 2 429 ferieboliger
 • Spisone-stranden: 2 211 ferieboliger
 • Villa Giulia: 2 386 ferieboliger
 • Marabino vingård: 2 885 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Sicilia på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bare skriv inn reisemålet du vil til i søkefeltet vårt, så får du frem en rekke ferieboliger som burde friste.

Hvorfor ikke gi dine sanser en siciliansk ferie?

Denne vakre øya har mye kunst, arkeologi, historie, storslått natur og selvfølgelig utmerket mat å tilby. Det er her Etna ligger, trolig Europas største naturunderverk, lekre strender, rolige vingårder og gamle olivenlunder. En villa på Sicilia kan oppfylle alle dine behov, fra å ta en tur gjennom eldgamle ruiner i Catania til å tilbringe late ettermiddagen på strendene ved Cefalu. Utforsk Messinas unike gotisk arkitektur, nyt den berømte olivenoljen som en innfødt og lag mat hjemme i din selvbetjente ferievilla. En ferievilla på Sicilia venter på deg, enten du lengter etter å være omgitt av duftende appelsin- og sitronlunder på kysten, frodige skoger i nordøst eller kupert terreng og rullende åsene i den sentrale regionen.

Steder man kan feriere på Sicilia

De eoliske øyer er en samling av syv små vulkanske landmasser som er over 5000 år gamle. Omringet av et deilig varmt og dypt hav finnes hundrevis av funn i et tilnærmet uberørt miljø med mange naturunderverk.

Agrigento er en middelaldersk by, og det perfekte stedet å besøke noen fascinerende greske templer, teatre og ruiner som ligger like utenfor selve byen.

Hvis du leter etter en rolig ferie kan Ragusa være stedet for deg, med få mennesker og bortgjemte, rene strender for den perfekte ferien.

Hva du kan gjøre på Sicilia

En siciliansk ferie vil aldri være kjedelig, på denne lille øya finnes mange attraksjoner og aktiviteter. Utforsk den berømte aktive vulkan Etna på 3350 meter ved å leie en ferievilla i Catania, vandre rundt dalen med templene i Agrigento som er kjent for å være langt bedre bevart enn i Hellas, eller bare slapp av på en av de mange strendene som finnes langs kysten.

Å reise til Sicilia

Sicilia har to internasjonale flyplasser, Palermo (PMO) og Catania (CTA). Den beste måtene å ferdes fra en by til den neste på Sicilia er med toget, eller  med buss til mer fjerntliggende landsbyer. Det er naturligvis mer bekvemmelig og gir mer handlefrihet hvis du  leier en bil for å utforske øya.

Utforsk reisemål rundt Sicilia

Cefalu
1 098 ferieboliger
Siracusa
2 400 ferieboliger
Campofelice di Roccella
1 010 ferieboliger
Taormina
1 729 ferieboliger
Palermo
2 140 ferieboliger
San Vito Lo Capo
1 992 ferieboliger
Caucana-finaiti-casuzze-finaiti Nord
853 ferieboliger
Marina di Ragusa
1 050 ferieboliger
Scicli
2 129 ferieboliger
Lipari
393 ferieboliger
Mazara del Vallo
771 ferieboliger
Castelvetrano
687 ferieboliger
Alcamo
1 746 ferieboliger
Acireale
2 002 ferieboliger
Riposto
2 042 ferieboliger
Trapani
1 112 ferieboliger
Sciacca
802 ferieboliger
Avola
1 855 ferieboliger
Mascali
2 082 ferieboliger
Aci Castello
1 573 ferieboliger