Guide til reisemålet

Book en feriebolig for turen din til Sermide

Oppdag den unike sjarmen til Sermide med en privat feriebolig som utgangspunkt. Denne byen har noe for enhver. Dersom du ser etter et overnattingssted med rikelig med plass til å gjøre hyggelige ting med med venner og familie, har HomeAway mye å velge i. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken og fasiliteter for å vaske klær - perfekt når mange skal reise sammen.

Natur

Få flotte naturopplevelser i Sermide

Uansett om du ser etter morsomme utendørsaktiviteter, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, er Sermide det perfekte reisemål. Dette er et par av områdets mest bergtakende særegenheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

 • Orto Botanico ed Erbario (30,9 km)
 • Piazza Ariostea (31,2 km)
 • Parco Pareschi (31,7 km)
Transport

Hvordan komme seg til og rundt i Sermide

Flyplassen som ligger nærmest er Bologna (BLQ-Guglielmo Marconi). Herfra er det bare 52,3 km til sentrum. Dersom du ikke finner et passende fly, kan du også fly til Verona (VRN-Valerio Catullo), som ligger 54,3 km unna.

Foretrekker du å ta tog, kan du ta turen til Sermide stasjon eller Felonica stasjon og utforske byen derfra.

Hvor bør jeg bo ved Sermide, IT?

I 2019 har vi 29 feriehus du kan velge blant i nærheten av Sermide. Med blant annet 5 Hus og 12 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Sermide finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Sermide?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Sermide. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Monument over frigjøringens martyrer: 1 022 ferieboliger
 • Mirandola rådhus: 100 ferieboliger
 • Camposanto stasjon: 120 ferieboliger
 • Casa Romei: 159 ferieboliger
 • Isola della Scala stasjon: 1 163 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Sermide på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Sermide?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 5 Hus i Sermide. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Sermide, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 12 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 5 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 3 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Sermide?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 8 ferieboligene med basseng vi har i Sermide. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.