Guide til reisemålet

Finn den perfekte ferieboligen for turen din til Cognac-la-Foret

Opplev den unike karakteren til Cognac-la-Foret ved å bo i en feriebolig. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. Musee National Adrien Dubouche og St. Michel-des-Lions kirke er bare to av stedene du ikke bør gå glipp av når du er i området. Dersom du trenger god plass fordi du skal på ferie med familien eller venner, har ferieboliger ofte separate spiseområder og romslige oppholdsrom.

Natur

Få flotte naturopplevelser i Cognac-la-Foret

Uansett om du er ute etter et ordentlig eventyr, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, er Cognac-la-Foret det perfekte reisemål. Dette er noen av områdets mest bemerkelsesverdige naturopplevelser, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

 • Champ de Juillet-parken (19,6 km)
 • Jardin de l'Eveche (19,9 km)
 • Parc Naturel Regional Perigord (23 km)
Transport

Transportmuligheter i og rundt Cognac-la-Foret

Fly til Limoges (LIG-Limoges internasjonale flyplass), den nærmeste flyplassen, som ligger 13,2 km fra sentrum av byen.

Hvor bør jeg bo ved Cognac-la-Foret, FR?

I 2019 har vi 66 feriehus du kan velge blant i nærheten av Cognac-la-Foret. Med blant annet 19 Hus og 10 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Cognac-la-Foret finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Cognac-la-Foret?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Cognac-la-Foret. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Limoges stasjon: 162 ferieboliger
 • Chateau de Chalucet: 176 ferieboliger
 • Limoges katedral: 160 ferieboliger
 • Verneuil-sur-Vienne stasjon: 186 ferieboliger
 • Limoges kunstmuseum: 162 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Cognac-la-Foret på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Cognac-la-Foret?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 19 Hus i Cognac-la-Foret. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Cognac-la-Foret, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 10 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 21 selvforsynte ferieboliger
 • Sommerhus: 21 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Cognac-la-Foret?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 26 ferieboligene med basseng vi har i Cognac-la-Foret. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.