Guide til reisemålet

Besøkende elsker Sør-Florida med musikkmiljøet sitt

Nyt blant annet livemusikk når du drar til Sør-Florida. Byen ønsker sine besøkende velkommen med vakre strender, sjøutsikt og et fantastisk uteliv. For litt kultur kan du besøke Arcadia operamuseum, Vizcaya museum og hager eller Ernest Hemingway Home and Museum. Uansett om du skal på tur med familien, kjæresten eller venner, kan dere leie en feriebolig og få en avslappende tur med tilgang til fasiliteter som fullt utstyrt kjøkken og vaskemaskin.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i Sør-Florida

Er du på jakt etter attraksjoner å besøke når du er i området? Ta en tur ut fra den koselige ferieboligen din og opplev alt Sør-Florida har å by på. Dette er noen av de mest populære attraksjonene å besøke, som alle ligger mindre enn 50 kilometer fra sentrum av byen:

  • Bird Gardens of Naples (41,8 km)
  • Clewiston Country Club (42,2 km)
  • Valencia Golf and Country Club (42,9 km)
  • Mirror Lake Golf Course (46,8 km)
Natur

Utforsk strendene og andre trekk ved naturen i Sør-Florida

Sør-Florida er kjent for sjøutsikten og solnedgangen. Uansett om du er en eventyrlysten reisende, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, er Sør-Florida et supert sted å reise. Dette er et par av områdets mest iøynefallende særegenheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Okaloacoochee Slough State Forest (25,1 km)
  • Sugarland Park (42,9 km)
  • Corkscrew Swamp Sanctuary (42,9 km)
Transport

Hvordan komme seg til og rundt i Sør-Florida

Fly til Fort Myers, Florida (RSW-Southwest Florida internasjonale flyplass), den nærmeste flyplassen, som ligger 59 km fra sentrum av byen. Dersom du ikke finner et fly som passer for deg, kan du vurdere å fly til Naples, Florida (APF-Naples kommunale flyplass), som ligger 66,5 km unna.

Dersom du reiser med tog, er Okeechobee Station, Pompano Beach Station og Fort Lauderdale Cypress Creek Station de største stasjonene i området. Kom deg enkelt rundt i Sør-Florida ved å ta metro fra Palmetto Station, Okeechobee Station eller Hialeah Station.

Hvor bør jeg bo ved Sør-Florida, US?

I 2019 har vi 88 866 feriehus du kan velge blant i nærheten av Sør-Florida. Med blant annet 30 565 Hus og 16 126 Villaer, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Sør-Florida finner du på HomeAway.