Hvor bør jeg bo ved Gainesville, FL, US?

I 2018 har vi 97 feriehus du kan velge blant i nærheten av Gainesville. Med blant annet 43 hus og 36 leiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Gainesville finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Gainesville?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Gainesville. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • University of Florida: 94 ferieboliger
 • Oaks kjøpesenter: 82 ferieboliger
 • Devil's Milhopper geologiske delstatspark: 83 ferieboliger
 • Ironwood Golf Course: 93 ferieboliger
 • Ben Hill Griffin stadion (The Swamp): 94 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Gainesville på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie hus i Gainesville?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 43 hus i Gainesville. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Gainesville, finner du:

 • Leiligheter: 36 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg leie en feriebolig på en golfresort i Gainesville?

Absolutt! Homeaway har 40 ferieboliger på en golfresort til leie i Gainesville. Du har også mange andre muligheter i Gainesville og omegn, som:

 • På landsbygda: 17 ferieboliger
 • Ved vannet: 16 ferieboliger
 • I sentrum: 11 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med anbefales for familier i Gainesville?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med anbefales for familier for deg blant alle de 42 ferieboligene med anbefales for familier vi har i Gainesville. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Gainesville vil trollbinde deg med musikkmiljøet sitt

  Opplev Gainesville og alt det du finner av livemusikk, teatre og sport her. Det livlige studentmiljøet er også noe de som reiser hit setter pris på. Byen kan dessuten by på amerikanske fotballkamper, flotte restauranter og artige festivaler. Kos deg med førsteklasses attraksjoner som Florida Museum of Natural History og Kanapaha botaniske hage. Dersom du ser etter et sted å bo, bør du vurdere å leie en feriebolig. Mange av utleieboligene har både fullt utstyrt kjøkken og vaskerom.

  Attraksjoner i og rundt Gainesville

  Besøker du Gainesville for første gang, og lurer på hva du bør se? Ikke gå glipp av kulturelle høydepunkter som Florida Museum of Natural History, Hippodrome State Theatre og Matheson-museet. Ta deg tid til å nyte naturen med en tur til Kanapaha botaniske hage og Paynes Prairie Preserve State Park. Benytt deg av de gode shoppingmulighetene på Oaks kjøpesenter. Dersom du har litt ekstra tid, kan du utforske kampus på University of Florida og Sante Fe College. Husk å kjøpe billetter hvis du har lyst å se en kamp eller delta på et arrangement på Ben Hill Griffin stadion eller Gainesville Raceway motorsportbane. Andre steder i byen du bør besøke, er for eksempel Curtis M. Phillips Center, Samuel P. Harn kunstmuseum og Fred Bear-museet.