Hvor bør jeg bo ved Nong Kae, TH?

I 2018 har vi 756 feriehus du kan velge blant i nærheten av Nong Kae. Med blant annet 495 leiligheter og 132 villaer, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Nong Kae finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Nong Kae?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Nong Kae. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Wat Khao Takiab: 634 ferieboliger
 • Baan Peang Ploen: 633 ferieboliger
 • Sea Pines Golf Course: 633 ferieboliger
 • Cicada-markedet: 633 ferieboliger
 • Banyan golfklubb: 630 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Nong Kae på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie leiligheter i Nong Kae?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 495 leiligheter i Nong Kae. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Nong Kae, finner du:

 • Villaer: 132 selvforsynte ferieboliger
 • Hus: 113 selvforsynte ferieboliger
 • Bungalower: 3 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg leie en feriebolig i sentrum i Nong Kae?

Absolutt! Homeaway har 209 ferieboliger i sentrum til leie i Nong Kae. Du har også mange andre muligheter i Nong Kae og omegn, som:

 • På en golfresort: 113 ferieboliger
 • På stranden: 37 ferieboliger
 • I en landsby: 24 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med sauna i Nong Kae?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med sauna for deg blant alle de 17 ferieboligene med sauna vi har i Nong Kae. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Opplev unike omgivelser med vakre strender i Nong Kae

  Strendene og de vakre omgivelsene gjør Nong Kae så innbydende for sine besøkende. Denne byen har flotte golfbaner, imponerende korallrev og yogamuligheter, og er dessuten kjent for de romantiske omgivelsene og det avslappende mijøet. Noen av toppattraksjonene i området er Wat Khao Takiab, Hua Hin Market Village og Hua Hin togstasjon. Vurder å leie en feriebolig under oppholdet. Mange av utleieboligene har fullt utstyrt kjøkken, romslige oppholdsrom, satelitt- eller kabel-TV og adskilt spiseområde.

  Attraksjoner i og rundt Nong Kae

  Ser du etter ting du kan gjøre når du skal til Nong Kae? Noen av de familievennlige attraksjonene i området er Vana Nava Hua Hin Vannpark, Hutsadin elefantstiftelse og Elefantlandsby. Besøkende som er på leting etter kulturelle opplevelser i nærheten, kan ta turen til Wat Khao Takiab og Hua Hin togstasjon, eller få en lærerik ettermiddag med et besøk til For Art's Sake. Dra til Khao Takiab-stranden hvis du planlegger en avslappende dag på stranda, eller til Hua Hin strand eller Khao Tao-stranden for en vakker naturopplevelse. Du kan ta en shoppingtur til Hua Hin Market Village og Hua Hin nattlig market. Ikke glem å kjøpe billetter hvis du har tenkt å se en kamp eller delta på et arrangement på True Arena. For å gjøre noen gøyale aktiviteter i byen, bør du besøke Sea Pines Golf Course og Suan Son golfbane. Andre steder du bør få med deg når du er i området, er Khao Hin Lek Fai utsiktspunkt, Klai Kangwon-palasset og Wat Huay Mongkol.