Hvor bør jeg bo ved Istanbul, TR?

I 2018 har vi 1 042 feriehus du kan velge blant i nærheten av Istanbul. Med blant annet 953 leiligheter og 46 hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Istanbul finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Istanbul?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Istanbul. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Sultanahmet-plassen: 1 022 ferieboliger
 • Atakoy Marina: 962 ferieboliger
 • Istanbul Jazz Center: 951 ferieboliger
 • Istanbul Kızıltoprak stasjon: 971 ferieboliger
 • Istanbul Güzelyalı stasjon: 356 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Istanbul på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie leiligheter i Istanbul?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 953 leiligheter i Istanbul. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Istanbul, finner du:

 • Hus: 46 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 15 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg leie en feriebolig i sentrum i Istanbul?

Absolutt! Homeaway har 168 ferieboliger i sentrum til leie i Istanbul. Du har også mange andre muligheter i Istanbul og omegn, som:

 • På stranden: 3 ferieboliger
 • På landsbygda: 2 ferieboliger
 • I en landsby: 2 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med sauna i Istanbul?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med sauna for deg blant alle de 8 ferieboligene med sauna vi har i Istanbul. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Ferie i Istanbul

  Istanbul er stadig å finne på lister over verdens mest spennende reisemål. Istanbul er en unik by som ofte blir beskrevet som et møte mellom europeisk og orientalsk kultur. Byen har like mange ottomanske moskéer som den har trendy utesteder, gallerier og spisesteder. Kjært barn har mange navn, på grunn av sitt unike urbane kulturliv har Istanbul blitt omtalt som ”World’s Hippest City”, og fordi byen byr på både historie, ny og gammel kultur, varmt klima og spektakulære attraksjoner kalles byen ”The City of the World’s Desire”. Ferien blir alt annet enn kjedelig med en ferieleilighet i Istanbul!

  Severdigheter i nærheten av ditt feriehus i Istanbul

  Et besøk til en av de mange imponerende eldgamle religiøse byggverkene er nærmest å regne som obligatorisk. Den blå moskéen og kirken Aya Sofia er de mest kjente og storslåtte. Den førstnevnte ble i sin tid bygget for å utkonkurrere den andre i prakt og utsmykning. Besøk dem begge og bedøm selv hvilken av de fantastiske monumentene som stikker av med seieren. Byen bugner av historie, så leier du ferieleilighet i Istanbul vil det ikke skorte på unik historiske arkitektur. Det 600 år gamle kongepalasset Topkapi bærer en lang historie i sin makeløse utsmykning. Vil du enda lenger tilbake i tid, kan det bysantinske Basilica Cistern-slottet bygget i år 532 være verdt et besøk.

  Shopping & kultur i nærheten av din ferieleilighet i Istanbul

  Du trenger aldri å kjede deg når du leier ferieleilighet i Istanbul. Du har et bredt utvalg av gallerier og muséer, så vel som klubber og utesteder. På Museum of Turkish and Islamic Arts kan du få et innblikk i Tyrkias estetiske historie, og dersom du er mer interessert i samtiden er Istanbul Modern og ARTER gode alternativer. Et virkelig kultursenter finner du i SALT Galata, en institusjon som kombinerer utstillinger, auditorier, kunstforskning og kafé, og det hele med en glamorøs restaurant på taket. Står shopping på agendaen, bør du besøke The Grand Bazaar, en labyrint av et shoppingsenter som har holdt koken i over en halvt århundre. Flere bazaarer finner du i Sultanahmet’s Old Town. Her er det særlig krydder, orientalske tepper og tyrkiske spesialiteter som er å oppdrive. Ønsker du å shoppe etter mote, bør du sjekke ut området Beyoglu.

  Spis & drikk på ferie i Istanbul

  Caféer, restauranter, bazaarer, restauranter, teagardens og taverner ligger side om side i Istanbul. Søker du etter uteliv kan du finne lykken i Beyoglu-området, hvor rekker av utesteder sørger for god stemning til langt ut i natten. Litt roligere atmosfære kan du nyte på de mange kaféene, eller på çay bahçesis, tehagene, og kahvehanes, kaffehusene. Som Europas største by er det selvfølgelig ikke langt mellom restaurantene, og du finner mat fra alle verdens hjørner i denne metropolen. Du kan selvsagt også kokkelere på kjøkkenet i din egen ferieleilighet i Istanbul.

  Attraksjoner i og rundt Istanbul

  Har du tid til overs og lurer på hva du bør gjøre når du besøker Istanbul? TurkuaZoo er en av de lokale attraksjonene. Ikke gå glipp av landemerker som Suleymaniye-moskeen og Hippodrome eller unike kulturelle severdigheter som Hagia Sophia og Istanbul arkeologiske museum. Tilbring en dag med shopping på Grand Bazaar, Mall of Istanbul og Spice Bazaar. Har du planer om å se en kamp eller delta på et arrangement? Skaff deg billetter til Türk Telekom Arena eller Atatürk olympiske stadion. Andre populære steder å besøke er for eksempel Den underjordiske sisternen, Den blå moskeen og Topkapi-palasset.