Finn sted – Cannes

Hvor bør jeg bo ved Cannes, FR?

I 2018 har vi 9 369 feriehus du kan velge blant i nærheten av Cannes. Med blant annet 6 128 leiligheter og 1 456 villaer, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Cannes finner du på HomeAway.

Hvilket område er best å bo i når man reiser til Cannes?

Uansett om du reiser alene eller sammen med venner og familie, så har vi samlet en liste over områdene i Cannes med det største utvalget av ferieboliger – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • La Bocca: 669 ferieboliger
 • Pointe Croisette: 1 793 ferieboliger
 • Californie Pézou: 2 788 ferieboliger
 • Le Suquet: 2 239 ferieboliger
 • La Bocca Nord: 141 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du vil se utvalget vi har av ferieboliger i andre områder.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Cannes?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Cannes. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Cannes havn: 16 151 ferieboliger
 • Cannes rådhus: 16 196 ferieboliger
 • Cannes stasjon: 16 296 ferieboliger
 • Cannes-la-Bocca stasjon: 16 674 ferieboliger
 • Ranguin stasjon: 16 687 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Cannes på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie leiligheter i Cannes?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 6 128 leiligheter i Cannes. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Cannes, finner du:

 • Villaer: 1 456 selvforsynte ferieboliger
 • Hus: 1 207 selvforsynte ferieboliger
 • Bobiler: 32 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som bungalower og mye annet.

Kan jeg leie en feriebolig på en golfresort i Cannes?

Absolutt! Homeaway har 4 430 ferieboliger på en golfresort til leie i Cannes. Du har også mange andre muligheter i Cannes og omegn, som:

 • På stranden: 3 906 ferieboliger
 • I sentrum: 2 371 ferieboliger
 • I en landsby: 1 536 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med sauna i Cannes?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med sauna for deg blant alle de 261 ferieboligene med sauna vi har i Cannes. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Ferie i Cannes

  Cannes ligger på den franske rivieraen, og er ikke minst kjent for den årlige filmfestivalen, som holdes i mai hvert år, og er en av verdens største. Langs rivieraen finner man flere eksklusive byer, og det lille men svært så velstående landet Monaco er også rett rundt hjørnet. Fra mai til oktober er det som regel «godt norsk» sommervær – selv om det kan komme mer regn i høstmånedene. Her skinner solen 320 dager i året! Hele veien fra Marseille og østover er det vakre strender, og flotte muligheter for bading i Middelhavet. I tillegg vil en Cannes-ferie by på godt med tilbud både hva gjelder kultur og shopping!

  Severdigheter i nærheten av ditt feriehus i Cannes

  Leier du feriehus i Cannes har du masser av spennende kunst, arkitektur, strandliv og byliv i vente. Strandpromenaden i Cannes, La Croisette, går langs det meste av byen. Her har du strand på den ene siden, og butikker og kulturtilbud på den andre. Utenfor Palais de Festival, ser man håndavtrykkene etter mang en filmstjerne – over tre hundre så langt – til glede for filmentusiaster. Helt vest i byen ligger gamlebyen, Le Suquet, som med sine smale bakgater og rike utvalg av restauranter er et utmerket sted å ta livet ned noen hakk, etter hektiske timer med shopping og/eller sightseeing. På en høyde over gamlebyen troner den imponerende kirken Notre Dame de l’Espérance, en middelalderkirke i gotisk stil. Det er lett å finne fram – bare sikt mot klokketårnet. Og utsikten fra høyden er upåklagelig. Det er flere storslåtte kirker i Cannes, og en av disse er den russisk-ortodokse St. Michel Archange, som ble bygget på en tid da russiske aristokrater tilbragte vinteren på rivieraen. Videre langs kysten er Antibes et populært utfartsmål, her finner du blant annet «milliardær-havnen», med luksusyachter som du neppe tidligere har sett maken til! En halvtimes kjøring inn i landet fra Cannes, ligger småbyen St. Paul-de-Vence, en middelalderby som er kjent for sitt rike utvalg av kunstutsalg.

  Fritidsaktiviteter i nærheten av din feriebolig i Cannes

  Skulle du ha ønske om å gjøre mer enn å bare titte, har du gode muligheter til det også når du er på ferie i Cannes. Flere av strendene langs rivieraen er private – her må du betale for å komme inn, men det finnes også lange strender med gratis inngang. Og på alle strendene er det tilbud om nær sagt alle vannsporter man kan tenke seg. Her er vannski og vannskuter, brettpadling, windsurfing, paragliding, seiling og dykking – det er bare å velge. Ønsker du avveksling fra strandlivet kan du f.eks. leie deg motorsykkel eller moped og utforske området, enten på egen hånd eller i organiserte grupper. Lenger inn i landet er det flott terreng for fotturer, med strålende utsikt som belønning! Tilbake ved sjøen frister det kanskje med kombinert båt- og fisketur? Og glem ikke å ta et slag petanque i løpet av din ferie i Cannes. Det er et slags boccia-spill, som er svært populært blant både gamle og unge i Frankrike.

  Spis og drikk på ferie i Cannes

  Gamlebyen har det beste utvalget når det gjelder mat og drikke – her står de beste kokkene nærmest i kø for å gi deg en smaksopplevelse av de sjeldne! Du finner både dyrere og mer luksuriøse steder i sentrum, men gourmetmaten er ikke forbeholdt de mest eksklusivt utseende restaurantene. Det franske kjøkken er viden kjent, og Cannes er intet unntak. Prøv noen av rettene som opprinnelig stammer fra regionen – Bouillabaise og ratatouille. Før maten kan du gjerne ta et glass pastis, også det av lokal opprinnelse. Og avslutt gjerne med en bit nougat! Det er kanskje tannlegenes skrekk, men likevel en av det mest populære oppfinnelsene fra området.

  Shopping og kultur i nærheten av din ferieleilighet i Cannes

  Det er langs strandpromenaden du finner det største utvalget i butikker – alt fra eksklusive motebutikker til kjente kjedebutikker. Her finner du det aller ypperste innen smykker og juveler, i tillegg til mote. Det er også en rekke kunstgallerier i byen. Alle har maleriutstillinger, og noen også glass- og krystallkunst. Nice, en halvtimes kjøretur nordøst for Cannes, har et kanskje enda bredere utvalg av butikker i alle prisvarianter. I Cannes kan man også forsøke seg i Rue Meynadier, som er mindre eksklusiv, og har priser mer tilpasset alminnelige lommebøker. Kanskje kan du også gjøre et kupp på et lokalt loppemarked! Prøv også de lokale markedene, som tilbyr frukt, grønt og blomster, men også blant annet antikviteter.

  Attraksjoner i og rundt Cannes

  Ser du etter ting du kan gjøre når du skal til Cannes? Blant de lokale attraksjonene finner du Marineland Antibes, NautiPolis Complexe Aquatique og Antibes Land. Besøkende som er på leting etter kulturelle opplevelser i nærheten, kan ta turen til Chateau Grimaldi og Ortodoks katedral eller få en lærerik kveld ved å dra til Det internasjonale parfymemuseet eller Musée des Beaux-Arts de Nice. Dra til Juan-les-Pins strand hvis du planlegger en avslappende dag på stranda, eller til Macé strand eller Gazagnaire strand for en vakker naturopplevelse. Tilbring en dag med shopping på Croisetten, Forville provençalske matmarked og Rue d'Antibes. Har du lyst å oppleve en kamp eller et arrangement? Da bør du kjøpe billetter til Allianz Riviera. Når du først er i byen, kan du også besøke populære attraksjoner som Festivalpalasset.