Hvor bør jeg bo ved Bockenheim, Frankfurt am Main?

I 2019 har vi 12 feriehus du kan velge blant i nærheten av Bockenheim. Med blant annet 9 Leiligheter/sameie og 11 Ettromsleiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Bockenheim finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Bockenheim?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Bockenheim. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Goethe Universitet Frankfurt Campus Bockenheim: 297 ferieboliger
  • Europaturm: 300 ferieboliger
  • Frankfurt am Main West stasjon: 314 ferieboliger
  • Hessen-senteret: 286 ferieboliger
  • Fraport Arena: 308 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Bockenheim på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie i Bockenheim?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 9 Leiligheter/sameie i Bockenheim. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Bockenheim, finner du:

  • Ettromsleiligheter: 11 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Bockenheim?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 9 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Bockenheim. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.