Hvor bør jeg bo ved Cicerale, IT?

I 2019 har vi 729 feriehus du kan velge blant i nærheten av Cicerale. Med blant annet 274 Hus og 270 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Cicerale finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Cicerale?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 274 Hus i Cicerale. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Cicerale, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 270 selvforsynte ferieboliger
 • Ettromsleiligheter: 270 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 81 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bed & breakfast og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Cicerale?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 151 ferieboligene med basseng vi har i Cicerale. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Book en feriebolig for turen din til Cicerale

  Opplev den unike karakteren til Cicerale ved å bo i en feriebolig. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. Dersom du ser etter et overnattingssted med rikelig med plass til å gjøre hyggelige ting med med venner og familie, har HomeAway mye å velge i. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken og fasiliteter for å vaske klær - perfekt når mange skal reise sammen.

  Opplev den fantastiske naturen i Cicerale

  Uansett om du er en eventyrlysten reisende, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, er Cicerale et ypperlig sted å reise. Her er noen av områdets mest praktfulle severdigheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Trentova-bukta (13,4 km)
  • Bosco Camerine naturlige oase (16 km)
  • Cilento e Vallo di Diano nasjonalpark (20,4 km)
  • Punta Licosa (21,4 km)