Hvor bør jeg bo ved Bärenschanze, Nürnberg?

I 2019 har vi 37 feriehus du kan velge blant i nærheten av Bärenschanze. Med blant annet 37 Leiligheter/sameie og 37 Ettromsleiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av Bärenschanze finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Bärenschanze?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Bärenschanze. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Theater Rootsloffel: 289 ferieboliger
  • Justizpalast (rettsbynning): 290 ferieboliger
  • Max-Morlock-Stadion: 277 ferieboliger
  • Neunkirchen am Sand stasjon: 354 ferieboliger
  • Museum for barn og unge: 286 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Bärenschanze på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie i Bärenschanze?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 37 Leiligheter/sameie i Bärenschanze. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Bärenschanze, finner du:

  • Ettromsleiligheter: 37 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Bärenschanze?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 37 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Bärenschanze. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.