Hvor bør jeg bo ved Bärenschanze, Nord?

I 2019 har vi 53 feriehus du kan velge blant i nærheten av Bärenschanze. Med blant annet 52 Ettromsleiligheter og 51 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av Bärenschanze finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Bärenschanze?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Bärenschanze. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Theater Rootsloffel: 244 ferieboliger
  • Justizpalast (rettsbynning): 242 ferieboliger
  • Naturpark Altmühltal: 147 ferieboliger
  • Lauf (rechts Pegnitz) stasjon: 291 ferieboliger
  • Forchheim Kersbach stasjon: 359 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Bärenschanze på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Ettromsleiligheter i Bärenschanze?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 52 Ettromsleiligheter i Bärenschanze. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Bärenschanze, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 51 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Bärenschanze?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 52 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Bärenschanze. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.