Hvor bør jeg bo ved Clifford, US?

I 2019 har vi 48 feriehus du kan velge blant i nærheten av Clifford. Med blant annet 16 Bungalower og 16 Hytter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Clifford finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Bungalower i Clifford?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 16 Bungalower i Clifford. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Clifford, finner du:

 • Hytter: 16 selvforsynte ferieboliger
 • Sommerhus: 16 selvforsynte ferieboliger
 • Hus: 16 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Jakthytter og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Clifford?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 10 ferieboligene med basseng vi har i Clifford. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Velg en feriebolig for turen din til Clifford

  Oppdag den unike sjarmen til Clifford med en privat feriebolig som utgangspunkt. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. Dersom du trenger god plass fordi du skal på ferie med familien eller venner, har ferieboliger ofte separate spiseområder og romslige oppholdsrom.

  Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Clifford

  Er du på jakt etter ting å gjøre når du er i området? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og sjekk ut alt som gjør Clifford til et så morsomt sted å feriere. Dette er noen av de beste attraksjonene å utforske, som alle ligger under 5 mil fra sentrum av byen:

  • Homestead golfbane (7,3 km)
  • Elk Mountain Ski Area (9,2 km)
  • Lahey family fun park (22,1 km)