Hvor bør jeg bo ved Hacienda de Mita?

I 2019 har vi 60 feriehus du kan velge blant i nærheten av Hacienda de Mita. Med blant annet 49 Leiligheter/sameie og 7 Villaer, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Hacienda de Mita finner du på HomeAway.

Hvilket er det beste området å bo i nær Hacienda de Mita?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær Hacienda de Mita – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Flamingos: 610 ferieboliger
 • Flamingo: 168 ferieboliger
 • Punta Negra: 20 ferieboliger
 • Emiliano Zapata: 280 ferieboliger
 • La Puntilla: 124 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie nær Hacienda de Mita?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 49 Leiligheter/sameie nær Hacienda de Mita. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Hacienda de Mita, finner du:

 • Villaer: 7 ferieboliger
 • Hus: 3 ferieboliger

Er det mulig å finne en feriebolig med basseng nær Hacienda de Mita?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med basseng blant de 59 ferieboligene med basseng vi har nær Hacienda de Mita. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

  Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Hacienda de Mita?

  Ja, Homeaway har et utvalg av 60 ferieboliger med onlinebooking og 16 med øyeblikkelig bekreftelse nær Hacienda de Mita. Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Hacienda de Mita!