Hvor bør jeg bo ved Bad Rodach, DE?

I 2019 har vi 79 feriehus du kan velge blant i nærheten av Bad Rodach. Med blant annet 39 Hus og 36 Ettromsleiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Bad Rodach finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Bad Rodach?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 39 Hus i Bad Rodach. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Bad Rodach, finner du:

 • Ettromsleiligheter: 36 selvforsynte ferieboliger
 • Leiligheter/sameie: 36 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Bad Rodach?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 7 ferieboligene med basseng vi har i Bad Rodach. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Book en feriebolig for turen din til Bad Rodach

  Oppdag den unike sjarmen til Bad Rodach med en privat feriebolig som utgangspunkt. Denne byen har noe for enhver. Med en feriebolig vil du føle deg hjemme også mens du er på ferie. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og utendørs grill, slik at du kan lage god mat hjemme.

  Aktiviteter og attraksjoner i Bad Rodach

  Håper du å finne severdigheter å utforske i området? Ta en tur ut fra den koselige ferieboligen din og utforsk alt det som gjør Bad Rodach så unikt. Her er noen av de mest populære attraksjonene å utforske, som alle ligger mindre enn 50 kilometer unna sentrum:

  • Schloss Tambach viltpark (12,5 km)
  • Badehaus Masserberg (23,6 km)
  • Masserberg skiheis (24 km)
  • Obermain Therme (29,1 km)

  Opplev den fantastiske naturen i Bad Rodach

  Uansett om du er ute etter et ordentlig eventyr, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, er Bad Rodach et ypperlig sted å reise. Dette er et par av områdets mest bemerkelsesverdige naturopplevelser, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Schlossplatz (15 km)
  • Arlington-parken (23,5 km)