Guide til reisemålet

Velg en feriebolig for turen din til Trondheim

Nyt områdets interessante museer, katedral og monumenter med en feriebolig i Trondheim som base. Byen ønsker sine besøkende velkommen med spennende butikker, flotte restauranter og morsomme sportsarrangementer. For litt kultur kan du besøke Kunstmuseum, Sverresborg Trøndelag Folkemuseum eller Ringve musikkhistoriske museum. Uansett om du skal på tur med familien, kjæresten eller venner, kan dere leie en feriebolig og få en avslappende tur med tilgang til fasiliteter som fullt utstyrt kjøkken og vaskemaskin.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Trondheim

Er du på utkikk etter attraksjoner å besøke når du er i byen? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og utforsk alt det som gjør Trondheim så unikt. Dette er noen av de mest populære attraksjonene å utforske, som alle ligger under 5 mil unna sentrum:

 • Pirbadet (1,1 km)
 • Trondheim golfklubb (3,2 km)
 • Saupstad skisenter (8,4 km)
 • Stjørdal golfklubb (27,2 km)
 • Selbu Golfklubb (44 km)
Transport

Å komme seg til og rundt i Trondheim

Fly til Trondheim (TRD-Værnes), som er den nærmeste flyplassen. Den ligger 26,1 km unna sentrum av byen. Dersom du ikke finner et passende fly, kan du vurdere å fly til Ørland (OLA-Brekstad), som ligger 49,1 km unna.

Dersom du reiser med tog, er Trondheim sentralstasjon, Skansen togstasjon og Marienborg togstasjon hovedstasjonene i området.

Hvor bør jeg bo ved Trondheim?

I 2019 har vi 29 feriehus du kan velge blant i nærheten av Trondheim. Med blant annet 19 Hus og 8 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Trondheim finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Trondheim?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Trondheim. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Trondheim sentralstasjon: 22 ferieboliger
 • Trondheim sjøfartsmuseum: 22 ferieboliger
 • Sverresborg Trøndelag Folkemuseum: 15 ferieboliger
 • NTNU Vitenskapsmuseet: 20 ferieboliger
 • Lerkendal Stadium: 21 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Trondheim på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Trondheim?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 19 Hus i Trondheim. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Trondheim, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 8 selvforsynte ferieboliger
 • Ettromsleiligheter: 7 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Trondheim?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 24 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Trondheim. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.