Hvor bør jeg bo ved Glockenhof, Nürnberg?

I 2019 har vi 35 feriehus du kan velge blant i nærheten av Glockenhof. Med blant annet 34 Leiligheter/sameie og 33 Ettromsleiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Glockenhof finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Glockenhof?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Glockenhof. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Nürnberg Hauptbahnhof: 284 ferieboliger
  • NürnbergMesse: 273 ferieboliger
  • Nuremberg Rothenburger Straße stasjon: 283 ferieboliger
  • Nuremberg Zoo: 298 ferieboliger
  • Nuremberg Schloss (slott): 291 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Glockenhof på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie i Glockenhof?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 34 Leiligheter/sameie i Glockenhof. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Glockenhof, finner du:

  • Ettromsleiligheter: 33 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Glockenhof?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 32 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Glockenhof. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.