Guide til reisemålet

Colville vil trollbinde deg med sin småbystemning

Dyrelivet, fossefallene og parkene utgjør de perfekte omgivelsene for ferien til Colville. Byen er særlig populær for koselige kaffebarer og avslappende spasentre. Uansett om du planlegger ferietur med familien, venner eller kjæresten, har HomeAway et stort utvalg av ferieboliger. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og adskilt spiseområde, så her ligger alt til rette for å ha det koselig sammen.

Aktiviteter

Sightseeing i og rundt Colville

Leter du etter ting å gjøre under oppholdet ditt? Ta en tur ut fra ferieboligen og opplev alt som gjør Colville til et så morsomt sted å feriere. Dette er noen av de beste attraksjonene å se, som alle ligger mindre enn 50 kilometer fra sentrum av byen:

  • Northeast Washington Fair Grounds (0,8 km)
  • Colville's Dominion Meadows (1,8 km)

Hvor bør jeg bo ved Colville, WA, US?

I 2019 har vi 25 feriehus du kan velge blant i nærheten av Colville. Med blant annet 11 Hus og 7 Hytter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Colville finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Colville?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Colville. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Christina Lake Golf Club: 51 ferieboliger
  • Champion Lakes provinspark: 22 ferieboliger
  • Redstone Resort Golf Club: 23 ferieboliger
  • Gyro Park: 20 ferieboliger
  • Gladstone provinspark: 40 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Colville på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Colville?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 11 Hus i Colville. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Colville, finner du:

  • Hytter: 7 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 7 selvforsynte ferieboliger
  • Bungalower: 7 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Jakthytter og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Colville?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 18 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Colville. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.