Hvor bør jeg bo ved Berny Riviere, FR?

I 2019 har vi 23 feriehus du kan velge blant i nærheten av Berny Riviere. Med blant annet 12 Hus og 4 Bungalower, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Berny Riviere finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Berny Riviere?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Berny Riviere. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Soissons stasjon: 63 ferieboliger
 • Villers-Cotterêts Corcy stasjon: 77 ferieboliger
 • Vierzy stasjon: 51 ferieboliger
 • Villers-Cotterêts Longpont stasjon: 64 ferieboliger
 • Viry-Noureuil stasjon: 77 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Berny Riviere på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Berny Riviere?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 12 Hus i Berny Riviere. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Berny Riviere, finner du:

 • Bungalower: 4 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 4 selvforsynte ferieboliger
 • Sommerhus: 4 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Gjestehus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Berny Riviere?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 6 ferieboligene med basseng vi har i Berny Riviere. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Velg en feriebolig for turen din til Berny Riviere

  Oppdag den unike sjarmen til Berny Riviere med en privat feriebolig som utgangspunkt. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. Ser du etter spesielle fasiliteter for ferien? Mange av ferieboligene våre har både fullt utstyrt kjøkken og vaskerom.