Hvor bør jeg bo ved Coulee Dam, WA, US?

I 2019 har vi 33 feriehus du kan velge blant i nærheten av Coulee Dam. Med blant annet 14 Hus og 8 Villaer, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Coulee Dam finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Coulee Dam?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 14 Hus i Coulee Dam. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Coulee Dam, finner du:

 • Villaer: 8 selvforsynte ferieboliger
 • Leiligheter/sameie: 6 selvforsynte ferieboliger
 • Bungalower: 5 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Hytter og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Coulee Dam?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 27 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Coulee Dam. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Coulee Dam venter på deg med sin rike kultur

  Områdets kultur og interessante museer er bare et par av de mange grunnene til at du bør ta en ferietur til Coulee Dam. Noe av det som er mest populært med byen er at den har fine parker. Uansett om du planlegger ferietur med familien, venner eller kjæresten, har HomeAway et stort utvalg av ferieboliger. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og adskilt spiseområde, så her ligger alt til rette for å ha det koselig sammen.

  Sightseeing i og rundt Coulee Dam

  Håper du på å finne ting å gjøre i området? Ta en tur ut fra ferieboligen og opplev alt Coulee Dam har å by på. Dette er noen av de mest populære attraksjonene å besøke, som alle ligger under 50 kilometer unna sentrum:

  • Crown Point delstatspark (1 km)
  • Steamboat Rock delstatspark (15,8 km)

  Opplev den fantastiske naturen i Coulee Dam

  Uansett om du er ute etter et ordentlig eventyr, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, er Coulee Dam et ypperlig sted å reise. Dette er et par av områdets mest bergtakende særegenheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Crown Point delstatspark (1 km)
  • Steamboat Rock delstatspark (15,8 km)