Guide til reisemålet

Omgivelsene rundt Frauenwald med vakker natur venter på å bli utforsket

Oppdag den unike sjarmen til Frauenwald med en privat feriebolig som utgangspunkt. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. Dersom du ser etter et overnattingssted med rikelig med plass til å gjøre hyggelige ting med med venner og familie, har HomeAway mye å velge i. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken og fasiliteter for å vaske klær - perfekt når mange skal reise sammen.

Aktiviteter

Sightseeing i og rundt Frauenwald

Er du på utkikk etter ting å gjøre under oppholdet ditt? Ta en tur ut fra ferieboligen og utforsk alt det som gjør Frauenwald så unikt. Dette er noen av de beste attraksjonene å utforske, som alle ligger under 5 mil unna sentrum:

 • Masserberg skiheis (11,3 km)
 • Badehaus Masserberg (11,7 km)
 • Thuringen sjøakvarium (15,9 km)
Transport

Å komme seg til og rundt i Frauenwald

Fly til Erfurt (ERF), som er den nærmeste flyplassen. Den ligger 42,9 km unna sentrum av byen.

Hvor bør jeg bo ved Frauenwald, DE?

I 2019 har vi 208 feriehus du kan velge blant i nærheten av Frauenwald. Med blant annet 95 Hus og 105 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Frauenwald finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Frauenwald?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Frauenwald. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Steinach (Thür) Süd stasjon: 287 ferieboliger
 • Rauenstein (Thür) stasjon: 295 ferieboliger
 • Mühlburg borg: 540 ferieboliger
 • Meuselbach-Schwarzmühle stasjon: 362 ferieboliger
 • Gleichen borg: 527 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Frauenwald på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Frauenwald?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 95 Hus i Frauenwald. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Frauenwald, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 105 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 3 selvforsynte ferieboliger
 • Sommerhus: 3 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Frauenwald?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 9 ferieboligene med basseng vi har i Frauenwald. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.