Hvor bør jeg bo ved Frauenwald, DE?

I 2019 har vi 206 feriehus du kan velge blant i nærheten av Frauenwald. Med blant annet 102 Hus og 96 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Frauenwald finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Frauenwald?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 102 Hus i Frauenwald. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Frauenwald, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 96 selvforsynte ferieboliger
 • Ettromsleiligheter: 95 selvforsynte ferieboliger
 • Bungalower: 3 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Hytter og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Frauenwald?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 7 ferieboligene med basseng vi har i Frauenwald. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Omgivelsene rundt Frauenwald med vakker natur venter på å bli utforsket

  Oppdag den unike sjarmen til Frauenwald med en privat feriebolig som utgangspunkt. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. Dersom du ser etter et overnattingssted med rikelig med plass til å gjøre hyggelige ting med med venner og familie, har HomeAway mye å velge i. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken og fasiliteter for å vaske klær - perfekt når mange skal reise sammen.

  Sightseeing i og rundt Frauenwald

  Er du på utkikk etter ting å gjøre under oppholdet ditt? Ta en tur ut fra ferieboligen og utforsk alt det som gjør Frauenwald så unikt. Dette er noen av de beste attraksjonene å utforske, som alle ligger under 5 mil unna sentrum:

  • Masserberg skiheis (11,3 km)
  • Badehaus Masserberg (11,7 km)
  • Thuringen sjøakvarium (15,9 km)