Hvor bør jeg bo ved Mortemart, FR?

I 2019 har vi 39 feriehus du kan velge blant i nærheten av Mortemart. Med blant annet 18 Hus og 13 Bungalower, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Mortemart finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Mortemart?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Mortemart. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Le Dorat stasjon: 152 ferieboliger
 • Verneuil-sur-Vienne stasjon: 191 ferieboliger
 • Saint-Junien stasjon: 254 ferieboliger
 • Nieul stasjon: 162 ferieboliger
 • Saint-Victurnien stasjon: 196 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Mortemart på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Mortemart?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 18 Hus i Mortemart. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Mortemart, finner du:

 • Bungalower: 13 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 13 selvforsynte ferieboliger
 • Sommerhus: 13 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Ettromsleiligheter og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Mortemart?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 20 ferieboligene med basseng vi har i Mortemart. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Book en feriebolig for turen din til Mortemart

  Oppdag den unike sjarmen til Mortemart med en privat feriebolig som utgangspunkt. Noe av det som er mest populært med byen er at den har flotte golfbaner. Dersom du trenger god plass fordi du skal på ferie med familien eller venner, har ferieboliger ofte separate spiseområder og romslige oppholdsrom.