Hvor bør jeg bo ved Draffenville, KY, US?

I 2019 har vi 53 feriehus du kan velge blant i nærheten av Draffenville. Med blant annet 31 Hus og 13 Bungalower, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Draffenville finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Draffenville?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 31 Hus i Draffenville. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Draffenville, finner du:

 • Bungalower: 13 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 13 selvforsynte ferieboliger
 • Sommerhus: 13 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Leiligheter/sameie og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Draffenville?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 3 ferieboligene med basseng vi har i Draffenville. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Draffenville venter på deg med sin hyggelige lokalbefolkning

  Innsjøene og elvene utgjør fantastiske omgivelser for ferien til Draffenville. Besøkende elsker den hyggelige lokalbefolkningen og at de får oppleve koselige kaffebarer. Mange av ferieboligene har uteområde, separat spiseområde og fullt utstyrt kjøkken - perfekt for de som vil tilbrede deilige måltider hjemme.

  Få flotte naturopplevelser i Draffenville

  Uansett om du er en ekte friluftsentusiast, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, vil du få den perfekte ferien i Draffenville. Her er noen av områdets mest iøynefallende severdigheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Mike Miller kommunale park (2,2 km)
  • Kentucky Dam State Park (9,2 km)
  • Anderson skogstursti (25,2 km)
  • Kentucky Lake (27,1 km)