Guide til reisemålet

Book en feriebolig for turen din til New Johnsonville

Parkene og de vakre omgivelsene gjør New Johnsonville så innbydende for sine besøkende. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. Uansett om du skal på tur med familien, kjæresten eller venner, kan dere leie en feriebolig og få en avslappende tur med tilgang til fasiliteter som fullt utstyrt kjøkken og vaskemaskin.

Natur

Få flotte naturopplevelser i New Johnsonville

Uansett om du ser etter morsomme utendørsaktiviteter, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, er New Johnsonville et ypperlig sted å reise. Her er bare noen av områdets mest bemerkelsesverdige severdigheter, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Johnsonville historiske delstatspark (6,2 km)
  • Natchez-stien delstatspark (31,6 km)

Hvor bør jeg bo ved New Johnsonville, TN, US?

I 2019 har vi 18 feriehus du kan velge blant i nærheten av New Johnsonville. Med blant annet 9 Hus og 6 Hytter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av New Johnsonville finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i New Johnsonville?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 9 Hus i New Johnsonville. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i New Johnsonville, finner du:

  • Hytter: 6 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 6 selvforsynte ferieboliger
  • Bungalower: 6 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Husvogner/campingvogner og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i New Johnsonville?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 2 ferieboligene med basseng vi har i New Johnsonville. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.