Hvor bør jeg bo ved Trier Süd, Trier?

I 2019 har vi 19 feriehus du kan velge blant i nærheten av Trier Süd. Med blant annet 17 Leiligheter/sameie og 18 Ettromsleiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Trier Süd finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Trier Süd?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Trier Süd. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Barbara Thermae: 436 ferieboliger
  • Schoden-Ockfen stasjon: 289 ferieboliger
  • Echternach romerske villa: 100 ferieboliger
  • Römerbrücke (romersk bro): 436 ferieboliger
  • Wasserbillig stasjon: 66 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Trier Süd på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie i Trier Süd?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 17 Leiligheter/sameie i Trier Süd. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Trier Süd, finner du:

  • Ettromsleiligheter: 18 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Trier Süd?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 17 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Trier Süd. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.