Guide til reisemålet

Finn den perfekte ferieboligen for turen din til Hodorf

Opplev den unike karakteren til Hodorf ved å bo i en feriebolig. Denne byen har noe for enhver. Uansett om du skal på tur med familien, kjæresten eller venner, kan dere leie en feriebolig og få en avslappende tur med tilgang til fasiliteter som fullt utstyrt kjøkken og vaskemaskin.

Natur

Opplev den fantastiske naturen i Hodorf

Uansett om du er en ekte friluftsentusiast, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, vil ikke Hodorf skuffe deg. Dette er noen av områdets mest bemerkelsesverdige særegenheter, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Steindammpark (21,9 km)
  • Kiel-kanalen (32,4 km)
Transport

Transportmuligheter i og rundt Hodorf

Flyplassen som ligger nærmest er Hamburg (HAM). Den ligger 47,7 km unna sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Hodorf, DE?

I 2019 har vi 34 feriehus du kan velge blant i nærheten av Hodorf. Med blant annet 7 Hus og 27 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Hodorf finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Hodorf?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Hodorf. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Bokholt stasjon: 383 ferieboliger
  • Steindammpark: 412 ferieboliger
  • Elmshorn vanntårn: 406 ferieboliger
  • Klein Offenseth-Sparrieshoop stasjon: 376 ferieboliger
  • Dauenhof stasjon: 221 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Hodorf på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Hodorf?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 7 Hus i Hodorf. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Hodorf, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 27 selvforsynte ferieboliger
  • Ettromsleiligheter: 27 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Hodorf?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 24 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Hodorf. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.