Hvor bør jeg bo ved Tbilisi (TBS-Tbilisi internasjonale flyplass)?

HomeAway er sidene som lar deg skape din egen skreddersydde og unike ferie, med 753 feriehus i Tbilisi (TBS-Tbilisi internasjonale flyplass). Bo med familie og venner i ett av 90 Hus eller 562 Leiligheter/sameie . Mye bedre enn hotell!

Hvilket er det beste området å bo i nær Tbilisi (TBS-Tbilisi internasjonale flyplass)?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær Tbilisi (TBS-Tbilisi internasjonale flyplass) – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Tbilisi gamleby: 541 ferieboliger
 • Vake-Saburtalo: 296 ferieboliger
 • Saburtalo: 251 ferieboliger
 • Vake: 179 ferieboliger
 • Tbilisi bysentrum: 402 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Hus nær Tbilisi (TBS-Tbilisi internasjonale flyplass)?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 90 Hus nær Tbilisi (TBS-Tbilisi internasjonale flyplass). Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Tbilisi (TBS-Tbilisi internasjonale flyplass), finner du:

 • Leiligheter/sameie: 562 ferieboliger
 • Villaer: 4 ferieboliger
 • Townhouse: 2 ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Ettromsleiligheter og mye annet.

Er det mulig å finne en feriebolig med basseng nær Tbilisi (TBS-Tbilisi internasjonale flyplass)?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med basseng blant de 13 ferieboligene med basseng vi har nær Tbilisi (TBS-Tbilisi internasjonale flyplass). Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

  Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Tbilisi (TBS-Tbilisi internasjonale flyplass)?

  Ja, Homeaway har et utvalg av 753 ferieboliger med onlinebooking og 414 med øyeblikkelig bekreftelse nær Tbilisi (TBS-Tbilisi internasjonale flyplass). Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Tbilisi (TBS-Tbilisi internasjonale flyplass)!