Hvor bør jeg bo ved Beachcomber, Nanoose Bay?

I 2019 har vi 13 feriehus du kan velge blant i nærheten av Beachcomber. Med blant annet 9 Hus og 2 Gjestehus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Beachcomber finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Beachcomber?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Beachcomber. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Little Qualicum Cheeseworks: 308 ferieboliger
  • Newcastle Island marine provinspark: 271 ferieboliger
  • Nanaimo vannsenter: 291 ferieboliger
  • Paradise Fun Park: 319 ferieboliger
  • Eaglecrest Golf Club: 304 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Beachcomber på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Beachcomber?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 9 Hus i Beachcomber. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Beachcomber, finner du:

  • Gjestehus: 2 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Beachcomber?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 13 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Beachcomber. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.