Hvor bør jeg bo ved Winkel, Oberstdorf?

I 2019 har vi 50 feriehus du kan velge blant i nærheten av Winkel. Med blant annet 49 Leiligheter/sameie og 49 Ettromsleiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Winkel finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Winkel?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Winkel. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Oberstdorf stasjon: 713 ferieboliger
  • Oberstdorf skiområde: 706 ferieboliger
  • Lech-Oberlech Gondola: 1 943 ferieboliger
  • Steinmaehder Ski Lift: 1 902 ferieboliger
  • Schoengraben Ski Lift: 1 582 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Winkel på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie i Winkel?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 49 Leiligheter/sameie i Winkel. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Winkel, finner du:

  • Ettromsleiligheter: 49 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Winkel?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 13 ferieboligene med basseng vi har i Winkel. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.