Hvor bør jeg bo ved Pena Mar Ocean Club, Sardinera?

HomeAway er sidene som lar deg skape din egen skreddersydde og unike ferie, med 30 feriehus i Pena Mar Ocean Club. Bo med familie og venner i ett av 30 Leiligheter/sameie eller 5 Ettromsleiligheter . Mye bedre enn hotell!

Hvilket er det beste området å bo i nær Pena Mar Ocean Club?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær Pena Mar Ocean Club – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

  • Vilomar: 88 ferieboliger
  • Bravos de Boston: 63 ferieboliger
  • La Pared: 73 ferieboliger
  • Florida: 82 ferieboliger
  • Solimar: 86 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie nær Pena Mar Ocean Club?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 30 Leiligheter/sameie nær Pena Mar Ocean Club. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Pena Mar Ocean Club, finner du:

  • Ettromsleiligheter: 5 ferieboliger

Er det mulig å finne en feriebolig med basseng nær Pena Mar Ocean Club?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med basseng blant de 28 ferieboligene med basseng vi har nær Pena Mar Ocean Club. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

    Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Pena Mar Ocean Club?

    Ja, Homeaway har et utvalg av 30 ferieboliger med onlinebooking og 21 med øyeblikkelig bekreftelse nær Pena Mar Ocean Club. Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Pena Mar Ocean Club!