Guide til reisemålet

Mirepoix og området rundt venter på deg med sin småbystemning

Opplev Mirepoix og alt det du finner av katedral, monumenter og historie her. De fotgjengervennlige gatene og den hyggelige lokalbefolkningen er veldig populært blant byens besøkende. Videre har byen dessuten både spennende butikker og flotte restauranter. Dersom du trenger god plass fordi du skal på ferie med familien eller venner, har ferieboliger ofte separate spiseområder og romslige oppholdsrom.

Natur

Opplev den fantastiske naturen i Mirepoix

Uansett om du er en ekte friluftsentusiast, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, er Mirepoix et ypperlig sted å reise. Her er bare noen av områdets mest bergtakende naturopplevelser, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Montbel-innsjøen (15,9 km)
  • Labouïche underjordiske elv (26,8 km)
Transport

Å komme seg til og rundt i Mirepoix

Fly til Carcassonne (CCF-Pays Cathare), som er den nærmeste flyplassen. Den ligger 37,5 km unna sentrum av byen. Dersom du ikke finner et fly som passer reiseplanene dine, kan du også fly til Toulouse (TLS-Blagnac), som ligger 70,4 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Mirepoix, FR?

I 2019 har vi 247 feriehus du kan velge blant i nærheten av Mirepoix. Med blant annet 109 Hus og 13 Villaer, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Mirepoix finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Mirepoix?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Mirepoix. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Maison des Consuls: 611 ferieboliger
  • Mirepoix katedral: 615 ferieboliger
  • Gorges de la Frau: 745 ferieboliger
  • Labastide-d'Anjou stasjon: 479 ferieboliger
  • Vernet-d'Ariege stasjon: 377 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Mirepoix på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Mirepoix?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 109 Hus i Mirepoix. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Mirepoix, finner du:

  • Villaer: 13 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 61 selvforsynte ferieboliger
  • Bungalower: 61 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Hus på landet/gods og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Mirepoix?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 145 ferieboligene med basseng vi har i Mirepoix. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.