Guide til reisemålet

Velg en feriebolig for turen din til Masjid Tanah

Opplev den unike karakteren til Masjid Tanah ved å bo i en feriebolig. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. St Pauls kirke og A Famosa er bare to av stedene du ikke bør gå glipp av når du er i området. Dersom du ser etter et overnattingssted med rikelig med plass til å gjøre hyggelige ting med med venner og familie, har HomeAway mye å velge i. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken og fasiliteter for å vaske klær - perfekt når mange skal reise sammen.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i Masjid Tanah

Håper du på å finne ting å gjøre i byen? Ta en tur ut fra den koselige ferieboligen din og sjekk ut alt det som er så gøy med Masjid Tanah. Her er noen av de beste attraksjonene å utforske, som alle ligger under 5 mil fra sentrum av byen:

 • A'Famosa vannpark (14,4 km)
 • Melaka zoologiske hage (22,6 km)
 • Butterfly and Reptile Sanctuary (23,1 km)
Transport

Å komme seg til og rundt i Masjid Tanah

Flyplassen som ligger nærmest er Kuala Lumpur (KUL-Kuala Lumpur internasjonale flyplass). Den ligger 64,2 km unna sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Masjid Tanah, MY?

I 2019 har vi 24 feriehus du kan velge blant i nærheten av Masjid Tanah. Med blant annet 15 Hus og 2 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Masjid Tanah finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Masjid Tanah?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Masjid Tanah. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Bukit Cina (kinesisk kirkegård): 132 ferieboliger
 • St. Johns festning: 131 ferieboliger
 • Baba Nyonya kulturarvsmuseum: 130 ferieboliger
 • Portugisisk bosetting: 129 ferieboliger
 • Stadthuys: 132 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Masjid Tanah på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Masjid Tanah?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 15 Hus i Masjid Tanah. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Masjid Tanah, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 2 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 5 selvforsynte ferieboliger
 • Townhouse: 2 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Ettromsleiligheter og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Masjid Tanah?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 7 ferieboligene med basseng vi har i Masjid Tanah. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.