Guide til reisemålet

Velg en feriebolig for turen din til Nianing

Opplev den unike karakteren til Nianing ved å bo i en feriebolig. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. Uansett om du planlegger ferietur med familien, venner eller kjæresten, har HomeAway et stort utvalg av ferieboliger. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og adskilt spiseområde, så her ligger alt til rette for å ha det koselig sammen.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Nianing

Leter du etter severdigheter å utforske i byen? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og opplev alt Nianing har å by på. Dette er noen av de mest populære attraksjonene å besøke, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen:

  • Saly golfklubb (16,3 km)
  • Bandia dyrereservat (26,8 km)
Transport

Hvordan komme seg til og rundt i Nianing

Fly til Dakar (DSS-Blaise Diagne Internasjonale lufthavn), den nærmeste flyplassen, som ligger 40,6 km fra sentrum av byen. Dersom du ikke finner et passende fly, er det også mulig å fly til Dakar (DKR-Leopold Sedar Senghor internasjonale flyplass), som ligger 76,1 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Nianing, SN?

I 2019 har vi 263 feriehus du kan velge blant i nærheten av Nianing. Med blant annet 132 Villaer og 76 Hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Nianing finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Villaer i Nianing?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 132 Villaer i Nianing. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Nianing, finner du:

  • Hus: 76 selvforsynte ferieboliger
  • Bungalower: 6 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 6 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Hoteller og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Nianing?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 198 ferieboligene med basseng vi har i Nianing. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.