Hvor bør jeg bo ved Waiulu Villas, Kailua-Kona?

I 2019 har vi 17 feriehus du kan velge blant i nærheten av Waiulu Villas. Med blant annet 4 Hus og 11 Villaer, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Waiulu Villas finner du på HomeAway.

Hvilket er det beste området å bo i nær Waiulu Villas?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær Waiulu Villas – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Keauhou: 1 825 ferieboliger
 • Kona Palisades: 182 ferieboliger
 • Kahaluu Bay: 693 ferieboliger
 • Kohala Estates: 34 ferieboliger
 • Sunset Ridge: 67 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Hus nær Waiulu Villas?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 4 Hus nær Waiulu Villas. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Waiulu Villas, finner du:

 • Villaer: 11 ferieboliger

Er det mulig å finne en feriebolig med basseng nær Waiulu Villas?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med basseng blant de 13 ferieboligene med basseng vi har nær Waiulu Villas. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

  Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Waiulu Villas?

  Ja, Homeaway har et utvalg av 17 ferieboliger med onlinebooking og 10 med øyeblikkelig bekreftelse nær Waiulu Villas. Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Waiulu Villas!

   Utforsk reisemål rundt Waiulu Villas