Guide til reisemålet

Velg en feriebolig for turen din til Tregynon

Oppdag den unike sjarmen til Tregynon med en privat feriebolig som utgangspunkt. Denne byen har noe for enhver. Dersom du ser etter et overnattingssted med rikelig med plass til å gjøre hyggelige ting med med venner og familie, har HomeAway mye å velge i. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken og fasiliteter for å vaske klær - perfekt når mange skal reise sammen.

Natur

Få flotte naturopplevelser i Tregynon

Uansett om du er ute etter å kjenne adrenalinet pumpe utendørs, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, er Tregynon det perfekte reisemål. Her er bare noen av områdets mest iøynefallende severdigheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Glansevern Hall Gardens (9,8 km)
  • Lake Vyrnwy (24 km)

Hvor bør jeg bo ved Tregynon, GB?

I 2019 har vi 199 feriehus du kan velge blant i nærheten av Tregynon. Med blant annet 92 Hus og 6 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Tregynon finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Tregynon?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Tregynon. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Newtown Station: 602 ferieboliger
  • Glansevern Hall Gardens: 638 ferieboliger
  • Knighton Station: 782 ferieboliger
  • Dolau Station: 731 ferieboliger
  • Llanbister Road Station: 761 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Tregynon på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Tregynon?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 92 Hus i Tregynon. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Tregynon, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 6 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 93 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 93 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Tregynon?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 10 ferieboligene med basseng vi har i Tregynon. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.