Guide til reisemålet

Besøkende elsker Kartago med sin hyggelige lokalbefolkning

Elvene og de vakre omgivelsene gjør Kartago så innbydende for sine besøkende. Den hyggelige lokalbefolkningen er noe av det besøkende setter stor pris på. Videre imponerer byen med spennende butikker og flotte restauranter. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken, romslige oppholdsrom og noen av dem har til og med boblebad - perfekt for et avslappende avbrekk.

Natur

Få flotte naturopplevelser i Kartago

Uansett om du er en ekte friluftsentusiast, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, vil du få den perfekte ferien i Kartago. Dette er noen av områdets mest praktfulle severdigheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Edgar Evins delstatspark (22,2 km)
  • Hurricane Bridge friluftsområde (32,7 km)
Transport

Transportmuligheter i og rundt Kartago

Flyplassen som ligger nærmest er Smyrna, TN (MQY). Den ligger 60,2 km unna sentrum. Dersom du ikke finner et passende fly, kan du bestille fly til Nashville, Tennessee (BNA-Nashville internasjonale flyplass), som ligger 66,8 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Kartago, TN, US?

I 2019 har vi 32 feriehus du kan velge blant i nærheten av Kartago. Med blant annet 9 Hus og 4 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Kartago finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Kartago?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Kartago. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Cordell Hull Dam: 43 ferieboliger
  • Smithville golfklubb: 109 ferieboliger
  • Cedars of Lebanon delstatspark: 154 ferieboliger
  • Hurricane Bridge friluftsområde: 136 ferieboliger
  • Burgess Falls delstatspark: 161 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Kartago på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Kartago?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 9 Hus i Kartago. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Kartago, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 4 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 13 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 13 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Kartago?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 3 ferieboligene med basseng vi har i Kartago. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.