Hvor bør jeg bo ved Caribbean Reef Villas, Puerto Morelos?

I 2019 har vi 7 feriehus du kan velge blant i nærheten av Caribbean Reef Villas. Med blant annet 4 Leiligheter/sameie og 2 Villaer, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av Caribbean Reef Villas finner du på HomeAway.

Hvilket er det beste området å bo i nær Caribbean Reef Villas?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær Caribbean Reef Villas – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Zona Hotelera: 613 ferieboliger
 • Gonzalo Guerrero: 2 424 ferieboliger
 • Ejidal: 1 758 ferieboliger
 • Playacar Fase II: 976 ferieboliger
 • Luis Donaldo Colosio: 1 863 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie nær Caribbean Reef Villas?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 4 Leiligheter/sameie nær Caribbean Reef Villas. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Caribbean Reef Villas, finner du:

 • Villaer: 2 ferieboliger

Er det mulig å finne en feriebolig med basseng nær Caribbean Reef Villas?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med basseng blant de 7 ferieboligene med basseng vi har nær Caribbean Reef Villas. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

  Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Caribbean Reef Villas?

  Ja, Homeaway har et utvalg av 7 ferieboliger med onlinebooking og 4 med øyeblikkelig bekreftelse nær Caribbean Reef Villas. Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Caribbean Reef Villas!

   Utforsk reisemål rundt Caribbean Reef Villas