Guide til reisemålet

Dra til Addis Abeba med sin rike kultur

Reis til Addis Abeba og nyt områdets kultur, katedral og interessante museer. Byen tiltrekker seg mange besøkende med hyggelige kaféer, bra livemusikk og et godt underholdningstilbud. Mange av ferieboligene har uteområde, separat spiseområde og fullt utstyrt kjøkken - perfekt for de som vil tilbrede deilige måltider hjemme.

Natur

Få flotte naturopplevelser i Addis Abeba

Uansett om du er en ekte friluftsentusiast, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, vil ikke Addis Abeba skuffe deg. Dette er noen av områdets mest iøynefallende særegenheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Sheger-parken (7,8 km)
  • Hora Lake rekreasjonsområde (36 km)
Transport

Transportmuligheter i og rundt Addis Abeba

Fly til Addis Abeba (ADD-Bole internasjonale flyplass), den nærmeste flyplassen, 3 km unna sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Addis Abeba, ET?

I 2019 har vi 11 feriehus du kan velge blant i nærheten av Addis Abeba. Med blant annet 2 Hus og 7 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Addis Abeba finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Addis Abeba?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 2 Hus i Addis Abeba. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Addis Abeba, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 7 selvforsynte ferieboliger
  • Ettromsleiligheter: 6 selvforsynte ferieboliger
  • Bed & breakfast: 2 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Addis Abeba?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 5 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Addis Abeba. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.